Referenties

Referenties

Inspirerend, doelmatig en ondersteunend, met die drie woorden zou ik Wieke willen typeren.

We hebben Wieke inmiddels bij meerdere projecten betrokken als onderwijskundige, zowel voor de hele organisatie als voor onze school. Wieke schakelt makkelijk tussen schoolniveau en bestuursniveau. Bij de start van de projecten diept ze samen met je uit waarom je dat project wilt opstarten en daar filtert ze de doelen uit. Gaandeweg het project zorgt ze voor evaluatiemomenten met een duidelijke verantwoording van alle betrokkenen. Kortom, ze is op alle fronten ondersteunend aan de organisatie en versterkt de onderwijskwaliteit. Wieke heeft een brede kennis van onderwijs, ze is snel en to the point.
goede-herderschool-logo
Mariette Zeillemaker
directeur Goede Herderscool – Rotterdam

Ik heb Wieke leren kennen toen ik in 2006 de opleiding ‘speciaal onderwijs’ aan het afronden was.

Vanaf die tijd heb ik Wieke regelmatig ontmoet op diverse cursussen en bijeenkomsten voor intern begeleiders binnen Speciaal Centraal. Hierin gaf zij ons altijd een grote dosis aan expertise met veel enthousiasme. De afgelopen 2 jaar begeleidt Wieke ons, de Zevenster in Lelystad, in een kwaliteitstraject op verschillende onderdelen. Wieke weet de mensen te enthousiasmeren, motiveren gericht op eigenaarschap waardoor wij als team naar een hoger level kunnen groeien. Wieke is organisatorisch snel, vakkundig en kernachtig. Presentaties zijn fris en stimulerend. Zij maakt een duidelijke vertaling van de theorie naar de mensen op de werkvloer. Kortom; wij hebben Wieke graag in de school!
download
Nicole van Eijck
Intern Begeleider De Zevenster (school voor SO en VSO ZMLK), Lelystad

In de afgelopen jaren heb ik, eerst als directeur in het SBO en in de afgelopen 4 jaar als bestuurder in het onderwijs, samengewerkt met Wieke.

Naast haar enorme kennis en kunde omtrent het kwaliteitsdenken in het onderwijs is zij een ervaren onderwijsprofessional met oog voor details en mensen. Zij heeft de gave om sterke teksten te schrijven waarin de zaken scherp en duidelijk worden vastgelegd. Haar manier van werken kenmerkt zich door op een rustige adequate wijze processen in gang te zetten en te begeleiden waardoor resultaten worden behaald en er altijd beweging is en blijft.
1594646767406
E.A.(Annelies) van Dijk
Voorzitter College van Bestuur Stichting PCOHS Rotterdam